Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Αυτη η ομαδα ο Παναθηναικος να μην μπορει ή και να μην θελει να ξεκολησει απο την σκια του Ολυμπιακου τοσα χρονια. Αν και ειμαι ο Ολυμπιακος θα μιλησω αντικειμενικα γιατι εγω που ειμαι Ολυμπιακος -σωστος Ολυμπιακος- θελω να βλεπω τον ανταγωνιστη μου να ειναι ισαξιος μου, για να εχω να λεω οτι πηρα το πρωταθλημα απο εναν ισαξιο αντιπαλο. Ομως καλως ή κακως ο ΟΣΦΠ ειναι 10 χρονια μπροστα σαν ποδοσφαιρικο club και θα εξηγησω αμεσως τι εννοω. Ξεκιναμε...εχουμε 2 ομαδες ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ο Ολυμπιακος εχει ιδιωκτητο γηπεδο κατι που ο ΠΑΟ δεν εχει και παιζει στο ΟΑΚΑ στο γηπεδο που για να γινει καμινι χρειαζεται να γεμισει 70000 φιλαθλους. Ο Κοκκαλης ειναι εξυπνος ανθρωπος γιατι νομιζετε οτι τα εχει καλα με την θυρα 7 για να εχει σε καθε ματς 30000 γαυρους μεσα στο γηπεδο. Καθε ελληνικη ομαδα που μπαινει μεσα ειναι χεσμενη, ομαδουλες σαν την Χερτα και την Μπενφικα τις εριξε 5 που τα 2 τα ειχε φαει απο τα αποδυτηρια. Ετσι ειναι...αρα ο ΠΑΟ χανει πολυ απο την δυναμη του λογω γηπεδου (δυστυχως που καποιοι Τσιπρες και καποιοι κορμορανοι δεν σε αφηνουν). Τωρα παμε στους παικτες που ο Ολυμπιακος εχει ποιοτικοτερους παικτες, εχει μια πενταδα Γκαλετι, Λετο, Μπελουτσι, Ντιογο, Ντουντου που παει την ομαδα τρενο και ο Παναθηναικος δεν εχει. Ο Τεν Κατε ειναι καλυτερος, πολυ καλυτερος προπονητης απο τον Βαλβερδε. Συνοπτικα -γιατι θα το αναλυσουμε αλλη στιγμη- λογω Τεν Κατε πηγε στην Ευρωπη εκει που πηγες, ειναι πολυ καλυτερος στις τακτικες, διαβαζει τον αντιπαλο ενω ο Ολυμπιακος εχει τον Βαλβερδε να παιζει 4-4-1-1. Πολλοι θα πουν για την ευνοια του Ολυμπιακου στη διαιτησια δεν διαφωνω, ο Ολυμπιακος ευννοειται σημασια εχει εσυ τι κανεις. Υπαρχουν 4 επιλογες τακτικης.
1η Γινεσαι χαλιφης στη θεση του χαλιφη. Με εναν μαγικο τροπο βγαζεις τον Κοκκαλη απο τα πραγματα και γινεσαι εσυ ο παραγοντας...της παραγκας και βοηθανε εσενα οι διαιτητες.
2η Μεθοδος Βγενοπουλου. Δεν μιλαμε για τιποτα, δεν σχολιαζουμε τιποτα για διαιτησια εμεις θα παρουμε, οταν ειναι να παρουμε το πρωταθλημα με την αξια μας.
3η Μεθοδος Ντεμη. Βγαινεις καθε λιγο και κλαιγεσαι για την διαιτησια, βαλλεσαι εναντιον της με το σκοπο να μην αφηνεις τον Κοκκαλη να κανει οτι γουσταρει (Η ΑΕΚ με Ντεμη εχασε το πρωταθλημα στην ισοβαθμια χμ!!!!!)
4η Μεθοδος Μορατι. Ειναι ενα βημα παραπανω απο το 3 προσπαθεις και ξεσκεπαζεις με στοιχεια ολο αυτη τη σαπιλα στο ποδοσφαιρο. Η Ιντερ για να παρει πρωταθλημα εριξε την Γιουβε στην Β΄ Εθνικη και την Μιλαν στο -30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου