Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ο Παναθηναικος εχει καταντησει να ειναι ο αιωνιος δευτερος και οχι ο αιωνιος αντιπαλος του Ολυμπιακου. Ο ΠΑΟ δεν εχει παικτες που να κανουν την διαφορα, εχει μαζεψει 10 μεσοεπιθετικους (Ιβανσιτς, Νινης, Κλειτον, Χριστοδουλοπουλος, Μαντζιος, Ρουκαβινα, Πετροπουλος) και ενας δεν μπορει να παρει την ομαδα πανω του. Αντιθετα με τον Ολυμπιακο που εχει 5 παικτες (Ντιογο, Μπελουτσι, Λετο, Γκαλετι, Ντουντου) και πανε την ομαδα και τον προπονητη τρενο. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ο Τεν Κατε εχει δειξει οτι ειναι καλυτερος απο τον Βαλβερδε. Επισης ο ΠΑΟ εχει μια αμυνα για γελια, δειτε τα ματς με Εργοτελη και Ηρακλη. Τα ματς στο Τσαμπιονς Λιγκ που δεν εφαγε γκολ ειναι κατορθωμα του Τεν Κατε και οχι της αμυνας. Τωρα σημασια εχει η επομενη χρονια αφου λογικα φετος θα βγει 2ος. Απο οτι λεει το ρεπορταζ θα ξοδευτουν 25εκ. για μεταγγραφες, 4-5 ονοματα που θα κανουν το μπαμ. Αν και κατα την γνωμη μου δυσκολα θα παρει τοσα ονοματα αφου ετσι ακυρωνεται ολο το συστημα των σκαουτερ που δημιουργησε. Θα δουμε τι θα γινει. Πιστευω ομως οτι περισσοτερη σημασια εχει ποιους παικτες θα διωξει. Αν ειχα εγω τον Παναθηναικο, 4 παικτες βασικοι απο την σημερινη εντεκαδα θα τους εδιωχνα. Πρωτος και καλυτερος ο Σαριεγκι που ειναι και πιο αργος και απο το replay, δευτερος ο Βυντρα αν και καθιερωθηκε φετος ως κεντρικος αμυντικος πρεπει να φυγει, ευκολα μπορεις να τον πουλησεις 2εκ. Κατα την γνωμη μου πρεπει να παρεις 2 κεντρικους αμυντικους ονοματα. Και φτιαχνεις ετσι αμυνα. Μετα διωχνεις Μαντζιο και Σαλπιγγιδη που επισης μπορεις να τους πουλησεις. Και παιρνεις 2 γερα ονοματα για επιθεση και φτιαχνεις και επιθεση. Αμυντικα-χαφ και μεσοεπιθετικους εχεις και αν θελεις διωχνεις τον Νιλσον και παιρνεις και ενα δεξι-μπακ. Ας συνοψισουμε τωρα τερματοφυλακες εχεις, κεντρικους αμυντικους εχεις τα ονοματα και με Βαβζινιακ, Γκουμα,Μελισση για back-up μια χαρα αμυνα εχεις. Επιθεση με τα 2 ονοματα και με Ρουκαβινα και Πετροπουλο εχεις μια χαρα τετραδα. Μονο ετσι μπορει να χτυπησει ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακο στο αγωνιστικο κομματι και να παρει πρωταθλημα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που γράφεις περί ΧΙΚ...ΤΕΝ ΚΑΤΕ και σύγκριση με Βαλβέρδε, μ' αρέσει πολύ. Είναι ότι μεγαλύτερη βλακεία έχω ακούσει εδώ και χρόνια.
    Μα φίλε μου, οι ίδιοι παίκτες λένε ότι άλλα λέει στη προπόνηση και άλλα κάνει στον αγώνα. Ωραίο το φινάλε για πράσινο πρωτάθλημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή