Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;

Η Νεα Ταξη των Πραγματων λειτουργει παντοτε με τα σεναρια διαπλοκης που δημιουργουνται και εξυφαινονται στις δεξαμενες σκεψης. Το γενικο σκεπτικο για τα Βαλκανια ειναι η δημιουργια μικρων κρατων, πολυεθνικων, πολυφυλετικων, πολυθρησκευτικων και πολυπολιτισμικων, ωστε, οι λαοι αυτων των κρατιδιων, να ειναι διαιρεμενοι σε γκετο και να μην μπορουν να αντιληφθουν τα σχεδια της Νεας Ταξης και πολυ περισσοτερο να μην μπορουν να αντιδρασουν σ'αυτα. Για το βορειο ελληνικο χωρο η Νεα Ταξη προωθει το εξης σεναριο! Δημιουργια τεσσαρων μικρων κρατων στα εδαφη της Αλβανιας, της ελληνικης ελευθερης Μακεδονιας, των Σκοπιων (ΠΓΔΜ), της Βουλγαριας, της Ελληνικης Ελευθερης Θρακης, της τουρκοκρατουμενης Θρακης, των νησων του ανατολικου Αιγαιου και της αιγαιακης ακτης της Μικρας Ασιας. Τα κρατη αυτα, εφοσον το <<σχεδιο>> προχωρησει, θα ειναι:
α) Βορεια και Νοτια Ηπειρος μαζι με τη Φλωρινα με πρωτευουσα τα Γιαννενα.
β) ΠΓΔΜ χωρις το Τετοβο και κεντρικη Μακεδονια με πρωτευουσα τη Θεσσαλονικη.
γ) Θρακη (Ελληνικη-Βουλγαροκρατουμενη-Τουρκοκρατουμενη) με πρωτευουσα την Κωνσταντινουπολη.
δ) Αιγαιακη Μικρα Ασια και νησια του ανατολικου Αιγαιου με πρωτευουσα τη Σμυρνη.
ε) Κρητη με πρωτευουσα το Ηρακλειο.
Ας δουμε ομως ποια κρατη θελουν να δημιουργησουν.
1. Ελλάς
2. Ήπειρος
3. Μεγαλη (;) Aλβανια
4. Μακεδονια
5. Θρακη
6. Ιωνια
7. Κρητη
Τα βηματα για ολα τα παραπανω ειναι τα ακολουθα:
α) Ανακατεμα των λαων στην Ελλαδα, που ηταν αμιγης πληθυσμιακα, με ενα εκατομμυριο λαθρομεταναστες, κυριως Αλβανους.
β) Χρησιμοποιηση των Αλβανων και Αλβανοφωνων των βαλκανικων χωρων για τη δημιουργια τεχνητων μειονοτικων προβληματων. Η χρηση των Αλβανων αποφασισθηκε, επειδη ειναι οι πιο υποβαθμισμενοι απο πλευρας μορφωσης και οι πιο ακαλλιεργητοι πνευματικα απο ολους τους βαλκανικους λαους. Να θημισουμε εδω οτι συμφωνα με το νεο δογμα του ΝΑΤΟ, η συμμαχια θα επεμβαινει χωρις την εγκριση του Ο.Η.Ε. καθε φορα που καποια μειονοτητα θα καταπιεζεται ή θα προσβαλλεται μεσα σε καποιο εθνικο κρατος. Δηλωθηκε μαλιστα οτι οι αναγκες των μειονοτητων υπερτερουν των κυριαρχικων δικαιωματων των εθνικων κρατων. Ωμο παραδειγμα η <<φιλανθρωπικη>> επεμβαση του ΝΑΤΟ στη Σερβια και το Κοσσυφοπεδιο.
γ) Προωθηση των ελληνικων επενδυσεων στις βορειες ομορες χωρες (Αλβανια, Πγδμ, Βουλγαρια), ωστε η <<συναμιξη>> των λαων, που ονειρευεται ο κυριος Γιωργος Παπανδρεου (ΥΠΕΞ Ελλαδος) και επιδιωκει η σκοτεινη πλευρα του Σιωνισμου, να ερθει πιο κοντα.
δ) Εξαρτηση των ελληνικων νησιων του ανατολικου Αιγαιου απο τη Μικρασιατικη ακτη απο πλευρας υδροδοτησης, ρευματοδοτησης αλλα και υγειονομικης περιθλαψης, πραγμα που γινεται μαλιστα πολυ επιτακτικο μετα τα αλλεπαλληλα ατυχηματα με τα ελικοπτερα του Ε.Κ.Α.Β.
ε) Διαρκης δηλωσεις και αντεγκλισεις αναμεσα στο Οικουμενικο Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως και την Αρχιεπισκοπη Αθηνων για τις Μητροπολεις των <<Νεων Χωρων>>. Να θυμισουμε οτι οι <<Νεες χωρες>> παρεχωρηθησαν λογω της Τουρκοκρατιας διοικητικα στην Αρχιεπισκοπη Αθηνων και πασης Ελλαδας, ενω πνευματικα υπαγονται στο Φαναρι. Αυτο εγινε <<αχρι καιρου>>. Δηλαδη <<θα δουμε μεχρι ποτε>>. Τωρα το Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως θελει το ποιμνιο του πισω. Συμπτωματικα ομως το ποιμνιο αυτο (οι νεες χωρες) ειναι η Βορεια Ελλαδα, τα νησια του ανατολικου Αιγαιου και η Κρητη. Μερη, δηλαδη, που η Νεα Ταξη των Πραγματων θελει να αποσχισθουν απο την Ελλαδα.
στ) Αποσυρθηκε ο Ελληνικος στρατος απο ολη τη Βορεια Ελλαδα, πλην του Δ' Σωματος Στρατου στον Εβρο, αφηνοντας ουσιαστικα πισω μονο αποθηκες και μοναδες επιστρατευσεως. Χαρακτηριστικη ειναι επισης η αποσυρση και η καταργηση της 113 Πτερυγας Μαχης απο το αεροδρομιο της Μικρας στη Θεσσαλονικη.
ζ) Δημιουργια πεμπτης φαλαγγας απο ολα τα γειτονικα κρατη μεσα στην Ελλαδα με τη βοηθεια των λαθρομεταναστευτικου ρευματος. Αυτες οι πεμπτες φαλαγγες θα πρεπει να θεωρουνται δεδομενες, διοτι μονο ενας <<ηλιθιος>> ή προδοτης στρατιωτικος ηγετης ή πολιτικη ηγεσια θα αφηνε να παει χαμενη μια τετοια ευκαιρια. Να φυτεψει δηλαδη τουλαχιστον χιλιους εκπαιδευμενους κομαντος και σαμποτερ μεσα στην Ελλαδα που θα υποδυονται τους μεροκαματιαρηδες λαθρομεταναστες. Προωθηση δια νομου των νομιμοποιηθεντων καιε λληνοποιηθεντων λαθρομεταναστων στο στρατευμα, στην Ε.Υ.Π. (Εθνικη Υπηρεσια Πληροφοριων), στα γραφεια υπουργων, ακομη και στο γραφειο του ιδιου του Πρωθυπουργου. Αναρωτηθειτε, υπαρχει καλυτερη πηγη πληροφορησης;
θ) Προωθηση του αιτηματος επαναπατρισμου των <<Τσαμηδων>> απο την Αλβανια και των πολιτικων αντιφρονουντων <<Μακεδονων>> απο την Π.Γ.Δ.Μ. και την Βουλγαρια προς ενδυναμωση των δημιουργημενων εθνικων μειονοτητων.
ι) Δημιουργια Μ.Κ.Ο. (μη κυβερνητικων οργανωσεων) και κομματων οπως <<ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ>> για την επισημη διεκδικηση θεσεων που δεν ειναι εθνικα συμφερουσες για τον Ελληνισμο.
ια) Δημιουργια (με τη βοηθεια ακομη και του ποδοσφαιρου) κλιματος αντιθεσης και μισους μεταξυ Βορρα και Νοτου με ταυτοχρονη αναπτυξη προπαγανδας για αποσχιστικες τασεις της Βορεις Ελλαδος, της Ηπειρου και της Κρητης.
ιβ) Διαρκεις δηλωσεις κορυφαιων πολιτικων στελεχων (Κ. Σημιτης) για τη δημιουργια Βαλκανικης Ομοσπονδιας με πρωτευουσα τη Θεσσαλονικη.
ιγ) Τελος, πληρης αναπτυξιακη εγκαταλειψη της Ηπειρου και της Θρακης που συγκαταλεγονται στις πεντε φτωχοτερες περιοχες της Ευρωπης, με σκοπο την μετα αγανακτησεως απορριψη του Αθηνοκεντρικου κρατους απο τους ντοποιους κατοικους και την προσδοκια μιας αλλης δυναμης, οπως τη δημιουργια καποιου αυτοδιοικουμενου μορφωματος οπου <<καποιοι>> θα εκαναν επενδυσεις δινοντας ελπιδες για αναπτυξη.
Μετα απο ολα αυτα καταλαβαινουμε οτι οι <<Τσαμηδες>> και οι Ουτσεκαδες θα πρεπει να πλεουν σε πελαγη ουτοπιστικης ευτυχιας γιατι αναπτυσσονται οι καταλληλες συνθηκες ωστε να μπορεσουν να χτυπησουν την Ελλαδα και να ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ. Η ευτυχια τους λεμε οτι ειναι ουτοπιστικη, επειδη η <<Νεα Ταξη>> τους εχει γραμμενους στα παλαιοτερα των υποδηματων της, οπως και εμας, και κοιταει απλα να τους χρησιμοποιησει για να κανουν τη βρωμικη δουλεια. Να δειξουν δηλαδη οτι υπαρχει μια ενοπλη καταπιεσμενη και αγανακτισμενη μειονοτητα, αυτη των Τσαμηδων, που εχει την αναγκη της βοηθειας της διεθνους κοινοτητας και του Ν.Α.Τ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου